КАК ДА СТАНА ДОБЪР МАГЬОСНИК
УЧИЛИЩЕ ЗА БЪЛГАРСКА МАГИЯ


Ако желаете да поканите УЧИЛИЩЕТО във вашия град, обадете ми се. Можем да го проведем в рамките на три или четири дни, или в няколко срещи, през месец. Училището може да се провежда и един път седмично, в продължение на месец.
Какво е МАГИЯ? Всъщност децата са единствените, които знаят. Научиха ме на много неща: какво става с дървото – покровител, ако някой го отсече, какъв е гласа на купа с вода, как дядо Коледа си оставя шкембето, за да мине през комина , защо мъжете имали чучур, а жените чаши в корема, как ставаш невидим, като влезеш в яйце…
Аз пък им разказвам за Неродената мома, Змея и Авитохол. И им показвам кои са Силите на българите!
Да, има огромен смисъл точно децата ни да разберат това!
И да знаят, че да се родиш в България е голяма чест!
И заради това трябва да се грижат и за земята си, и за водата си, и за дърветата… за да могат и те да им отговорят.
Имало едно време един юнак, който толкова искал да си намери жена, че стигнал чак до Слънчовата къща…Там му отворила Богородица – Слънчовата майка. А Слънцето му дало вълшебна ябълка… но имало условие…

 

УРОЦИТЕ:

• Легендата за Авитохол и Еленовият закон на българите
• Какво е магия? Коя е лошата и коя е добрата?
• Какво означава Вещица?
• Разликата между „знам” и „мога”.
• Как помни водата?
• Как се избира Дърво –покровител?
• За какво служи Метлата?
• Как да се лекувам сам и как да лекувам другите?

ПРАКТИЧЕСКИ ЗАНИМАНИЯ:

• Наричане на вода
• Месене на обреден хляб
• Силата на мълчанието
• Работа с грънчарско колело – всеки изработва сам своята магична паничка, в която после нарича вода.
Забележка: В училището не се допускат възрастни! Отдавна е доказано, че те само объркват нещата!

КУРАЖЪТ ДА СЕ ИЗПРАВИШ ПРЕД ДЕЦАТА!

Замислих се колко много хора посещават най-различни духовни практики. Чувстват се великолепно търсейки, притихвайки и медитирайки или смеейки се в някоя зала… Дали се питат защо никой не прави това за децата им?

Всъщност, отдавна знам защо. Защото никой няма куража да се изправи срещу невероятно смислените и логични въпроси на децата.
Мен никой не е успявал да ме смути повече от петгодишно момиченце със сериозен поглед. На него не можеш да му говориш със сложни думи и понятия и да си служиш с безумни геометрични схеми, за да обясниш Вселената.

Мисля , че всеки който „преподава” какъвто и да е вид духовна практика, трябва да може да се изправи пред 10 деца на възраст 5-8 години. Ако не успее с приказни, простички думи да им разкаже своята истина, той не може да бъде Учител!
От години „Учителите” се опитват да обяснят Бога. Опитват се да преподават краткия път до Него и до Душата. И по един странен начин превърнаха СВЕТЛИНАТА в безкрайно сложна система от периодично повтарящи се задължителни курсове.
Представяте ли си, Душите ни започнаха да имат нужда от двудневен курс с обедна почивка, за да чуят собствения си глас !

И да се върна пак на децата. Представяте ли си какъв чудовищен парадокс? ПЛАЩАМЕ, ЗА ДА СЕ НАУЧИМ КАК ДА ИЗЛИЗЕМ ОТ СТРЕСА НА МАТРИЦАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ, ДО КАТО УСИЛЕНО ПОДГОТВЯМЕ ДЕЦАТА СИ КАК ДА ВЛЯЗАТ „ПРАВИЛНО” В СЪЩАТА ТАЗИ МАТРИЦА!!!

Защо децата липсват в „сложния и дълъг път” към Щастието, преподаван в духовните центрове?
Защото никой не може да излъже едно дете и никой не е по-мъдър от него! Детето просто ЗНАЕ, ЧЕ МАГИЯТА СЪЩЕСТВУВА! В същия момент то светкавично усеща, ако в Приказката има „пробив”. Когато на едно хлапе започнеш да му говориш за позитивно мислене, Христово съзнание, кристална решетка, медитативни практики, холографска вселена и архангелски послания, то започва да си бърка в носа и те елиминира.
Когато, обаче му разкажеш приказката за Дървото-покровител и Живата вода и го накараш да „каже тайните си на водата”, очите му светват и магията му веднага се случва.
Защо ли? Защото не е дорасло, не е научено и не разбира още?
Не!!! Защото е още много близо до простотата на Бога. До онзи Бог, заради който майка му ходи на курсове.
Детето има нужда само да бъде провокирано и да се спомни.
Вчера една жена изказа съмнение, че любимия ми детски „курс” ще тръгне, защото, както каза тя, родителите ще ги е страх да пуснат децата си на „такова нещо”.
Знам. Знам и кои родители ги е страх. Страх ги е , че някой ще бръкне в главата на хлапето и ще му направи „нещо”.
Всъщност това ме развеселява. Та то е абсолютно невъзможно! Детският ум е толкова красив, чист и необременен, че силата му е огромна! Той може да блокира светкавично всеки, който опита да го обърка.
За това предизвиквам всеки , който нарича себе си Учител, да намери марко кураж да се изправи пред ученик с мръсни колена, стърчащи уши и сополив нос. И да разбере сам до колко му стигат силите и колко му струва Знанието!

 

Ако желаете да организирате ОБРЕД, КУРС или СЕМИНАР във вашия град или група, моля обадете ми се!
Ще се отзова с радост!
Благодарение на вас и тези приходи, успявам да продължа изследванията си!

 

Споделяне:
  • 150
  •  
  •  
  •