Предстоящи събития ОБРЕД БЛАГО НАРИЧАНЕ Терапия ОГНИЩЕ Семинари СКРИТОТО БЪЛГАРСКО ЗНАНИЕ Училище за деца КАК ДА СТАНА МАГЬОСНИК ГАЛЕРИЯ

Ако желаете да организирате ОБРЕД, КУРС или СЕМИНАР във вашия град или група, моля обадете ми се!
Ще се отзова с радост!
Благодарение на вас и тези приходи, успявам да продължа изследванията си!

БЪЛГАРСКО ОБРЕДНО БЛАГО НАРИЧАНЕ

Тайнството!

Така нареченото “Благо наричане” е български, предхристиянски обред, посветен на изначалното право на душата да дарява и получава добро (благо).

Какво всъщност е Благополучие? Всичко, което можеш да наречеш “благо” и от което имаш нужда, за да сбъднеш Радостта в живота си: Здраве, Любов, Мъдрост, Уважение, Признание, Споделяне, Нова работа, материални блага, Верни приятели, Сила, Самочувствие, Красота, Дом, Вяра, Сбъдване, Зачеване, Ново начало, Семейство, Спокойствие...

Но това са общи блага за всички хора. И резултати от изминат път. На наричане ще трябва да определиш кои точно са твоите обич, здраве или мъдрост, които искаш!

Философията на тайнството се състои в това, че първото и задължително условие на сбъдването е да знаеш КОЕ ТОЧНО е твоето благо!!! Какво точно искаш да получиш, как точно са “имената” на най-големите ти копнежи, надежди или желания.

Наричането е призоваване на радостта, чрез назоваване на истинското й име! Без да знаеш коя е твоята радост, няма как да я призовеш. На обред не идваш, за да разбереш с какво да се занимаваш, а защото си разбрал и искаш сила, за да започнеш да правиш именно това! Човекът иска обич и здраве. Но те са различни за всеки. Аз имам нужда от различна обич от твоята и мъките и болежките ми са различни от твоите. Не можеш да наречеш просто щастие, защото не знаеш чие щастие ще призовеш. За това е нужно да го определиш ясно и точно, според твоите нужди. И по време на тайнството ще назовем точно тях.

Втората стъпка е НАРИЧАНЕТО за благоПОЛУЧИЕ! Това е ясното и просто намерение за промяна, което ще изречеш на глас пред хляба, водата и останалите добросторници (участници)в обреда!

По време на тайнството се замесва обреден Хляб от всички участници и думите се полагат в Него! Водачът свързва всеки с корена му, за да черпи сила от там!

ВАЖНО:

В обред участват само хора, които имат нужда от промяна, осъзнали са стъпките към нея и са готови да ги рекат на глас! Условие за участие в Обредно наричане е предварителното попълване на въпросник. Думите, които се изричат по време на тайнството и начина , по който се “случва” то, изцяло зависи от участниците. За да поведа обреда, имам нужда от личното заявяване на свободната воля и истината на всеки един. Участието изисква определена степен на осъзнаване на земния път и отговорност в ежедневните стъпки. За това винаги моля всеки, който иска да бъде Добросторник, да ми пише предварително на имейл rozmaridemeo@gmail.com и да поиска въпросника! Молби за въпросници приемам единствено, когато съм обявила групов обред!

И нека да бъде БЛАГИЯТ ДЕН
за всички, които го пожелаха
и за тези, които извървяха Пътя до него!
РЕЧЕНОТО ДА БЪДЕ СТОРЕНО!

С почит: Розмари Де Мео


Всички текстове и изображения в този уебсайт са предмет на авторско право, собственост на Розмари Де Мео!

Copyright ©. All rights reserved. Design by TriStapki