БЪЛГАРСКО ОБРЕДНО БЛАГО НАРИЧАНЕ
Тайнството!

Така нареченото “Благо наричане” е български, пред християнски обред, посветен на изначалното право на душата да дарява и получава добро (благо).

Какво всъщност е Благополучие? Всичко, което можеш да наречеш “благо” и от което имаш нужда, за да сбъднеш Радостта в живота си: Здраве, Любов, Мъдрост, Уважение, Признание, Споделяне, Нова работа, материални блага, Верни приятели, Сила, Самочувствие, Красота, Дом, Вяра, Сбъдване, Зачеване, Ново начало, Семейство, Спокойствие…

Но това са общи блага за всички хора. И резултати от изминат път. На наричане ще трябва да определиш кои точно са твоите обич, здраве или мъдрост, които искаш!

Философията на тайнството се състои в това, че първото и задължително условие на сбъдването е да знаеш КОЕ ТОЧНО е твоето благо!!! Какво точно искаш да получиш, как точно са “имената” на най-големите ти копнежи, надежди или желания.

Наричането е призоваване на радостта, чрез назоваване на истинското й име! Без да знаеш коя е твоята радост, няма как да я призовеш. На обред не идваш, за да разбереш с какво да се занимаваш, а защото си разбрал и искаш сила, за да започнеш да правиш именно това! Човекът иска обич и здраве. Но те са различни за всеки. Аз имам нужда от различна обич от твоята и мъките и болежките ми са различни от твоите. Не можеш да наречеш просто щастие, защото не знаеш чие щастие ще призовеш. За това е нужно да го определиш ясно и точно, според твоите нужди. И по време на тайнството ще назовем точно тях.

Втората стъпка е НАРИЧАНЕТО за благоПОЛУЧИЕ! Това е ясното и просто намерение за промяна, което ще изречеш на глас пред хляба, водата и останалите добросторници (участници)в обреда!

По време на тайнството се замесва обреден Хляб от всички участници и думите се полагат в Него! Водачът свързва всеки с корена му, за да черпи сила от там!

ВАЖНО:

В обред участват само хора, които имат нужда от промяна, осъзнали са стъпките към нея и са готови да ги рекат на глас! Условие за участие в Обредно наричане е предварителното попълване на въпросник. Думите, които се изричат по време на тайнството и начина , по който се “случва” то, изцяло зависи от участниците. За да поведа обреда, имам нужда от личното заявяване на свободната воля и истината на всеки един. Участието изисква определена степен на осъзнаване на земния път и отговорност в ежедневните стъпки. За това винаги моля всеки, който иска да бъде Добросторник, да ми пише предварително на имейл rozmaridemeo@gmail.com и да поиска въпросника!

Молби за въпросници приемам единствено, когато съм обявила групов обред тук или в профила ми във фейсбук!

И нека да бъде БЛАГИЯТ ДЕН
за всички, които го пожелаха
и за тези, които извървяха Пътя до него!
РЕЧЕНОТО ДА БЪДЕ СТОРЕНО!

С почит: Розмари Де Мео

 


 Ако желаете да организирате КУРС или СЕМИНАР във вашия град или група, моля обадете ми се!
Ще се отзова с радост!
Благодарение на вас и тези приходи, успявам да продължа изследванията си!

Споделяне: