Условия за доставка и начини на плащане

Сайтът предоставя възможност за доставка само с куриерска фирма ЕКОНТ!

Сайтът не носи отговорност за грешки при обработка, дублиране на пратки или забявяне! Коректното изпълнение на поръчките зависи от екипа на Еконт по съответното взаимно споразумение със сайта.

ЗА ВЪПРОСИ И ИНФОРМАЦИЯ относно изпълнението на поръчка и възникнали въпроси, моля свързвайте се с отговорния служител на Еконт на електронен адрес: sofia_recepcia@econt.com или на тел: 0882 818 104

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
1. Наложен платеж: при получаване на стоката Вие заплащате на куриера сумата посочена във Вашата заявка плюс разходите за доставка.

ПО-ЕВТИНО! С оглед по-евтината доставка, препоръчваме поръчките да стават до офис на ЕКОНТ!

Доставките се извършват в рамките на два работни дни!
Поръчки се обработват само в работни дни, без официалните празници!
Поръчки направени след 17:00ч. се обработват на следващия работен ден.
Доставки не се извършват в събота и неделя и в официални празници.

След окончателно завършване на Вашата поръчка, корекции и добавяне на допълнителни продукти в потребителската Ви кошница стават невъзможни! Моля, прегледайте внимателно поръчката си! Всяка следваща поръчка, ще бъде таксувана отделно с начислена нова куриерска услуга!

ЗА ЧУЖБИНА: След много запитвания на българи зад граница за доставка на книгата в чужбина, с мен се свърза Георги Янев с предложение. Благодарение на него, доставките вече са възможни. Разбира се, цената е различна, но той си е направил труда да обясни как е стигнал до нея: Направете поръчката си тук!


Сайтът не приема директни поръчки за чужбина. Моля всеки, на когото книгата е важна, да намери приятел в България, който да му я поръча от тук и да се погрижи да му я препрати!

Споделяне: