КАК ДА СТАНА ДОБЪР МАГЬОСНИК
УЧИЛИЩЕ ЗА БЪЛГАРСКА МАГИЯ


Какво е МАГИЯ? Всъщност децата са единствените, които знаят. Научиха ме на много неща: какво става с дървото – покровител, ако някой го отсече, какъв е гласа на купа с вода, как дядо Коледа си оставя шкембето, за да мине през комина , защо мъжете имали чучур, а жените чаши в корема, как ставаш невидим, като влезеш в яйце…
Аз пък им разказвам за Неродената мома, Змея и Авитохол. И им показвам кои са Силите на българите!
Да, има огромен смисъл точно децата ни да разберат това!
И да знаят, че да се родиш в България е голяма чест!
И заради това трябва да се грижат и за земята си, и за водата си, и за дърветата… за да могат и те да им отговорят.
Имало едно време един юнак, който толкова искал да си намери жена, че стигнал чак до Слънчовата къща…Там му отворила Богородица – Слънчовата майка. А Слънцето му дало вълшебна ябълка… но имало условие…

УРОЦИТЕ:

• Легендата за Авитохол и Еленовият закон на българите
• Какво е магия? Коя е лошата и коя е добрата?
• Какво означава Вещица? Какво всъщност означава ВЕЩИНА?
• Разликата между „знам” и „мога”.
• Как помни водата?
• Как се избира Дърво –покровител?
• За какво служи Метлата?
• Как да се лекувам сам и как да лекувам другите?

ПРАКТИЧЕСКИ ЗАНИМАНИЯ:

• Наричане на вода
• Месене на обреден хляб
• Силата на мълчанието

КУРАЖЪТ ДА СЕ ИЗПРАВИШ ПРЕД ДЕЦАТА!

Замислих се колко много хора посещават най-различни духовни практики. Чувстват се великолепно търсейки, притихвайки и медитирайки или смеейки се в някоя зала… Дали се питат защо никой не прави това за децата им?

Всъщност, отдавна знам защо. Защото никой няма куража да се изправи срещу невероятно смислените и логични въпроси на децата.
Никой не е успявал да ме смути повече от петгодишно момиченце със сериозен поглед. На него не можеш да му говориш със сложни думи и понятия и да си служиш с безумни геометрични схеми, за да обясниш Вселената.

Мисля , че всеки който „преподава” какъвто и да е вид духовна практика, трябва да може да се изправи пред 10 деца на възраст 5-8 години. Ако не успее с приказни, простички думи да им разкаже своята истина, той не може да бъде Учител!
От години „Учителите” се опитват да обяснят Бога. Опитват се да преподават краткия път до Него и до Душата. И по един странен начин превърнаха СВЕТЛИНАТА в безкрайно сложна система от периодично повтарящи се курсове.
Представяте ли си какъв чудовищен парадокс? ПЛАЩАМЕ, ЗА ДА СЕ НАУЧИМ КАК ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ СТРЕСА НА МАТРИЦАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ, ДОКАТО УСИЛЕНО ПОДГОТВЯМЕ ДЕЦАТА СИ КАК ДА ВЛЯЗАТ „ПРАВИЛНО” В СЪЩАТА ТАЗИ МАТРИЦА!!!

Защо децата липсват в „сложния и дълъг път” към Щастието, преподаван в духовните центрове?
Защото никой не може да излъже едно дете и никой не е по-мъдър от него! Детето просто ЗНАЕ, ЧЕ МАГИЯТА СЪЩЕСТВУВА! В същия момент то светкавично усеща, ако в Приказката има „пробив”. Когато на едно хлапе започнеш да му говориш за позитивно мислене, Христово съзнание, кристална решетка, медитативни практики и холографска вселена то започва да си бърка в носа и те пренебрегва.
Когато, обаче му разкажеш приказката за Дървото-покровител и Живата вода и го предизвикаш да „каже тайните си на водата”, очите му светват и магията му веднага се случва.
Защо ли? Защото не е дорасло, не е научено и не разбира още?
Или защото е още много близо до Извора?
Детето има нужда само да бъде предизвикано и да си спомни.
Веднъж една жена изказа съмнение, че родителите ще ги е страх да пуснат децата си на „такова нещо”.
Така е. Има един особен вид родители, които ги е страх , че някой ще бръкне в главата на хлапето и ще му направи „нещо”. Това са страхове, продиктувани от матрицата в собствената им глава.
Всъщност това е абсолютно невъзможно! Детският ум е толкова красив, чист и необременен, че силата му е огромна! Той може да блокира светкавично всеки, който опита да го обърка.
Затова предизвиквам всеки родител  да намери малко кураж, да се изправи пред собственото си дете и да го попита иска ли да ходи на училище, където се преподава Магия. Пък да се опита да чуе доводите му. После да изложи страховете си. И пак да чуе детето. Наистина да го чуе!

 

 

 

 

Споделяне: